середу, 17 квітня 2013 р.

МК за 10 версією, день І

Дуже задоволена, що потрапила на цей Майстер-клас, деякі речі чіткіше уклалися в голові та стали більш зрозумілими. Наприклад, те, що стосувалося плану  (під час аналізу портфоліо проектів). Дуже корисною була вправа про те, як організувати групи дітей та спрямувати їх на дослідження. Знаю, що у моїх учасників попередніх тренінгів частою була саме ця помилка. Групи учнів планувалися  різні ( дизайнери, журналісти тощо), тому і результат роботи учнів у проекті прогнозувався розмито і неясно.
Найскладнішим, напевне, було чітко сформулювати навчальні цілі власного навчання (вправа на початку дня). Але саме ця вправа сьогодні найбільше запам'яталась:)
Як завжди, під час інтелівських тренінгів або МК відчуваю приємну втому від того, що прийшлося багато думати, порівнювати, аналізувати, прогнозувати:)
Чекаю завтрашній день!

2 коментарі:

  1. Тетяно, вам гарно вдається в рефлексії відображати власне ставлення до матеріалу, що вивчався під час майстер-класу, аналізувати слабкі та сильні сторони. Але спробуйте ще й зацікавити, спонукати читачів вашого блогу до спілкування та написання коментарів.

    ВідповістиВидалити